author
POZOVITE NAS VEĆ DANAS: 051 464-770

Uslovi Korištenja

Korisnici prihvataju korištenje sadržaja sajta horizont isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima sajta www.horizont.com strogo je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi aktovi u cilju onesposobljavanja sajta. Navedeno se smatra  kršenjem pravila sajta i podložno je tužbi.

Biscommerce d.o.o. polaže autorska prava na razne sadržaje koji se nalaze na sajtu www.biscomm.net (bazu podataka, programski kod, audio i video sadržaje). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala ili sadržaja sa istog, bez dozvole vlasnika istih sadržaja, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Horizont Nekretnine d.o.o. vodi administraciju ove internet stranice iz svojih kancelarija u Banjaluci (Bosna i Hercegovina). Horizont ne može garantovati da su sadržaji na sajtu www.horizont.com zakoniti i prihvatljivi u drugim državama i na drugim lokacijama i kao takav ne snosi odgovornost za bilo koje kršenje istih zakona koje korisnici sajta mogu prouzrokovati. Ukoliko pristupite ovom sajtu a nalazite se izvan Bosne i Hercegovine to radite na sopstvenu odgovornost i inicijativu i kao takvi se smatrate odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona za mjesto gdje se u tom trenutku nalazite.

Zabranjeno je slanje ili prenošenje, sa ovoga ili na ovaj sajt, bilo kakvih nezakonitih, opscenih, pornografskih, prijetećih, uvredljivih i sličnih materijala koji su u suprotnosti sa nekim zakonom. Komentari i recenzije korisnika koji se nalaze na sajtu ne predstavljaju mišljenje firme Horizont Nekretnine d.o.o. niti bilo kojeg od uposlenika iste. Horizont d.o.o. može mijenjati uslove korištenja u bilo kojem trenutku.

Lični podaci koje preuzima sajt www.horizont.com u svrhu kupovanja proizvoda tretirane su u skladu sa našom politikom o privatnosti. Ukoliko napustite web lokaciju www.horizont.com preko nekog linka to radite na vlastitu odgovornost i Horizont Nekretnine d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakve eventualne probleme sa kojima se možete susresti.

Nakon narudžbe, kupac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu kada ga prodavac kontaktira.

Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.

Horizont Nekretnined.o.o. se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti u za to predviđenom/dogovorenom vremenskom roku ispravne i neoštećene

Horizont Nekretnine d.o.o. garantuje na porijeklo, originalnost i kvalitet svih proizvoda koje prodaje i svih usluga koje pruža.

Zabranjeno je umnožavanje i neovlašteno distribuiranje i preprodaja istih.

Horizont Nekretnine d.o.o. ne snosi odgovornost za zloupotrebu i nelegalno korištenje usluga i proizvoda koje pruža.

Svi podaci o proizvodima i uslugama koji su navedeni na internet stranici www.biscomm.net su čisto informativnog karaktera i Horizont Nekretnine d.o.o. ne može garantovati na tačnost istih.

Uporedi

uporedi