author
POZOVITE NAS VEĆ DANAS: 051 464-770

Zgrada “Jabuka” – Ul. Jug Bogdana

Jug Bogdana, Banja Luka 78000, Bosna i Hercegovina
Izdvojeno

Zgrada “Jabuka” – Ul. Jug Bogdana

Jug Bogdana, Banja Luka 78000, Bosna i Hercegovina

Pregled

 • Tip Nekretnine
 • Stambeno-poslovni

Opis

U ulici Jug Bogdana, jednoj od najljepših gradskih lokacija u Banjaluci, uskoro počinje gradnja stambeno-poslovnog kompleksa Jabuka. Ovaj moderan kompleks raspolagaće sa 432 m2 parking prostora, većim poslovnim prostorom u prizemlju i sa preko 33 stambena prostora, na 4 etaže, površine od 35 do 71 m2. 
 
U neposrednoj blizini, nalaze se škole, vrtići, univerziteti, trgovački marketi, kao i dom zdravlja. Sve to čini ovu lokaciju idealnom za porodičan život. Takođe, tu je i odlična saobraćajna, biciklistička i pješačka infrastruktura dobro povezana sa ostalim dijelovima grada. 
 
Tako da se vaš novi dom nalazi nedaleko od centra, ali u isto vrijeme dovoljno izolovan od gradske buke i gužve.
 
U neposrednoj blizini su i nova šetališta, teretane na otvorenom i trim staze uz obalu Vrbasa. Tako da imate veliki izbor za relaksaciju nakon napornog dana i stresa koji vrijeme ubrzanog življenja sa sobom nosi.
 
Pored velikog broja prednosti, dodatnoj atraktivnosti ove lokacije doprinosi i velika potražnja stanova za iznajmljivanje od strane studenata, koji studiraju na obližnjim fakultetima.
 • Adresa Ulica Jug Bogdana
 • Grad Banjaluka
 • Naselje Starčevica

Detalji

 • Veličina Garaže: 33 Parking mjesta
 • Tip Nekretnine: Stambeno-poslovni
 • Status Nekretnine: U Izgradnji

Plan

image

Opis:
Iskoristiva površina stana je 35.72 m2. Prostorije stana 1: Trpezarija, Kuhinja, Kupatilo, Spavaća soba, hodnik i lođa. Stan se nalazi na prvom spratu.

image

Opis:
Iskoristiva površina stana je 43.08 m2. Prostorije stana 18: Trpezarija, Kuhinja, Kupatilo, Spavaća soba, hodnik i lođa. Stan se nalazi na drugom spratu.

image

Opis:
Iskoristiva površina stana je 35,72 m2. Prostorije stana 19: Trpezarija, Kuhinja, Kupatilo, Spavaća soba, hodnik i lođa. Stan se nalazi na trećem spratu.

image

Opis:
Iskoristiva površina stana je 76,49 m2. Prostorije stana 21: Trpezarija, Kuhinja, Kupatilo, Spavaća soba x3, hodnik i lođa x2. Stan se nalazi na trećem spratu.

image

Opis:
Iskoristiva površina stana je 43,08 m2. Prostorije stana 27: Trpezarija, Kuhinja, Kupatilo, Spavaća soba, hodnik i lođa. Stan se nalazi na trećem spratu.

image

Opis:
Iskoristiva površina stana je 35,72 m2. Prostorije stana 28: Trpezarija, Kuhinja, Kupatilo, Spavaća soba, hodnik i lođa. Stan se nalazi na četvrtom spratu.

image

Opis:
Iskoristiva površina stana je 51,33 m2. Prostorije stana 31: Trpezarija, Kuhinja, Kupatilo, Spavaća soba, hodnik i terasa. Stan se nalazi na četvrtom spratu.

image

Opis:
Iskoristiva površina stana je 49,58 m2. Prostorije stana 32: Trpezarija, Kuhinja, Kupatilo, Spavaća soba, hodnik i terasa. Stan se nalazi na četvrtom spratu.

image

Opis:
Iskoristiva površina stana je 41,17 m2. Prostorije stana 33: Trpezarija, Kuhinja, Kupatilo, Spavaća soba, hodnik i terasa. Stan se nalazi na četvrtom spratu.

image

Opis:
Svijetla visina prostora iznosi 391 cm. Prostor u svom sastavu ima sledeće sadržaje: - prodajni prostor, - kancelariju, - garderobu, - toalet za zaposlene i - tri priručna skladišta Površina poslovnog prostora u prizemlju sa svim pratećim sadržajima je 396,80 m2 U -1 etaži je planirana i ostava koja pripada poslovanju u prizemlju. Visina podrumske etaže je 414 cm

Zakaži Posjetu

Vaši podaci

Podnošeći ovaj zahtjev, pristajem na Uslovi korištenja

Kontakt podaci

Vidi nekretnine
Horizont Nekretnine
 • Horizont Nekretnine
 • 051 464-770

Pošalji upit

Podnošeći ovaj zahtjev, pristajem na Uslovi korištenja

Slične Nekretnine

Zgrada – Kralja Alfonsa XIII

Kralja Alfonsa XIII, Banja Luka 78000, Bosna i Hercegovina

Zgrada – Meše Selimovića

Meše Selimovića, Banja Luka 78000, Bosna i Hercegovina

Zgrada – Vojvode R. Putnika

Vojvode Radomira Putnika, Banja Luka 78000, Bosna i Hercegovina

Uporedi

uporedi
Horizont Nekretnine
 • Horizont Nekretnine